Trianda

Kom hem för en stund sedan efter att ha varit i Trianda på lekplatsen. Vädret har faktiskt varit riktigt härligt idag, de gråa molnen försvann och solen dök upp. Så vi bestämde oss för att åka och leka. Kom fram vid 10-tiden och handlade några mackor som vi satt och åt. (Pojkarna hann inte äta frukost innan vi åkte). De åt upp snabbt så att de kunde få gå och leka. Upp och ner, ner och upp, sprang de på klätterställningarna. Svettiga blev dem så de tog en liten paus och drack lite vatten, tills det att de fick syn på Bvoula som kom körandes. Då började de istället att ropa på Georgios och Footie. Oj, vad de blev besvikna när de upptäckte att både Georgios och Footie hade somnat i bilen.

Bvoula väckte dem så att de kunde leka tillsammans allihopa. Vilket de gjorde också. Åkte rutschkanor flera gånger, sprang och jagade varandra, klättrade, gungade, ja allting man gör på en lekplats! Alex kom fram till mig och pekade på en liten flicka i tvåårsåldern och sa "söt flickan" med ett stort leende på läpparna. Sen sprang han tillbaka och lekte i några minuter med de andra barnen. Efter någon minut så går han fram till flickan och ger henne en puss på munnen. Det såg så himla roligt och gulligt ut så både Bvoula och jag började skratta! Då tittar han bara på oss och ler ännu ett stort leende och säger "pussade flickan, Alex, nu flickan glaaad!" Haha. När pusskalaset var färdigt och barnen var alldeles svettiga av allt lekande så gick vi ner till havet och de fick kasta stenar i vattnet.

Gick sen´en lång promenad och tog en fika på "The Cake Box". Vandrade sedan tillbaka till lekplatsen så att de kunde leka lite till. Tyvärr var inte Alex "flickvän" kvar längre, men inga sura miner för det inte!

Hade tyvärr inte min kamera med mig så det blev inga kort från idag. Får ta med den nästa gång vi åker dit. Måste gå och ringa min pappa nu, han fyller ju år idag!

Ha det bra alla!


Kommentarer
Postat av: maräng

tänk kärleken ska börja i tid så gulligt!

2009-03-10 @ 14:56:57
Postat av: Denise

skit snygg design! :D

2009-03-10 @ 17:06:01
URL: http://friskey.blogg.se/
Postat av: c <3

Tycker oxå din header är givande, sjysst sådär :)

Klum eller Moss? Lämna din åsikt på bloggen Pusss

2009-03-15 @ 01:25:47
URL: http://runawaytrainnevergoingback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0