Restaurang
Igar eftermiddags blev det jobb i butiken for min del, ett hundra bonbonjeres skulle till Frankrike, och det var mitt jobb att gora dem. Kan ju saga att det tog otroligt lang tid, for de var en massa krimskrams detaljer som skulle goras i olika steg. menmen. Fardiga blev dem iaf :)
Darefter blev det in till stan for att alla som jobbade under konferansen var bjudna pa restaurang.Det blev pa grekiskt vis, dvs, ingen egen portion utan olika ratter satts pa bordet och sa far man ta vad man vill ha.
Forst var det tre olika sallader bland annat en grekisk och en med soltorkade tomater, som vi at med vitloksbrod och ostbrod. Sedan blev det lamm med ungspotatis, vindolmar med yoghurtsas, en sallad med permasanost, friterade bollar fyllda med smaksatt ost och starka grekiska kottbullar. Nar de faten blev tomma serverades det grekiskt kaffe och darefter efteratterna, som var cheescake med korsbar och varm brownie med vaniljglass. Det var super gott allting, det blev dock inget lamm for min del!
Darefter blev det in till stan for att alla som jobbade under konferansen var bjudna pa restaurang.Det blev pa grekiskt vis, dvs, ingen egen portion utan olika ratter satts pa bordet och sa far man ta vad man vill ha.
Forst var det tre olika sallader bland annat en grekisk och en med soltorkade tomater, som vi at med vitloksbrod och ostbrod. Sedan blev det lamm med ungspotatis, vindolmar med yoghurtsas, en sallad med permasanost, friterade bollar fyllda med smaksatt ost och starka grekiska kottbullar. Nar de faten blev tomma serverades det grekiskt kaffe och darefter efteratterna, som var cheescake med korsbar och varm brownie med vaniljglass. Det var super gott allting, det blev dock inget lamm for min del!
Kommentarer
Trackback